کاهش 55 درصدی آب مصرفی با تغییر رژیم غذایی

مطالعات محققان ایتالیایی نشان می دهد نوع رژیم غذایی تاثیر قابل ملاحظه ای بر میزان آب مصرفی دارد و با گرایش به سمت رژیم غذایی سالم می توان میزان آب مصرفی را تا 55 درصد کاهش داد.

دماوند، منبع انرژی زمین گرمایی

استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به پتانسیل انرژی زمین گرمایی در دماوند گفت: با توجه به وجود مخزن 400 کیلومتر مربعی گدازه در دماوند، اگر حفاری صورت بگیرد می تواند برق منطقه دشت هراز را با 100 هزار نفر جمعیت تامین کند.

اهمیت شهرهای تالابی در حفظ منابع آبی

کمبود آب از چالش های عصر حاضر است که دامن تالاب ها را به عنوان یکی از مهمترین زیستگاه‌‌‌ های طبیعی و تامین کننده آب شیرین گرفته، از این رو دنیا در راستای حفاظت از این اکوسیستم ارزشمند در تلاش برای ثبت شهرهای تالابی است و در این مسیر ایران در صف اول قرار دارد.

مدرسه طبیعت،فرصتی برای آشنایی کودکان با مهارت های زندگی

مدرسه طبیعت با هدف تعلیم مهارت زندگی و دوستی با محیط زیست، پذیرای کودکان 3 تا 12 سال است که با رهایی در دل طبیعت و لمس خاک، درختان و جانوران، هر آن چه زندگی ماشینی از او گرفته است را بازپس بگیرد.

22 درصد خشکی های زمین قابل کشت هستند

رئیس نخستین همایش بین المللی مدیریت پایدار منابع خاک و محیط زیست، بیابان زایی و جنگل زدایی را از بحران های زیست محیطی دانست و گفت : تنها 22 درصد خشکی های زمین قابل کشت هستند و 11 درصد از خاک های حاصلخیز چنان آلوده اند که احیا دوباره آنها غیر ممکن است.

آتش و رخت سیاه بر قامت درختان سبز

آتش سوزی های رویشگاه های طبیعی جنگلی یا مرتعی علاوه بر اینکه بخشی از توان گیاهی و زیست توده را نابود می کند، منجر به کاهش استحصال کربن، کاهش تولید اکسیژن، مختل شدن فرایند فتوسنتز و انتشار گازهای گلخانه ای می شود.
 

تغییر فصل ها به دست بشر

محققان با بررسی اطلاعات به دست آمده از ماهواره ها در طول چهار دهه به این نتیجه رسیدند که انسان ها برای اولین بار فصل های زمین را تغییر داده اند.

صفحه 3 از 64 << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>